Leta i den här bloggen

söndag 1 juli 2012

Allt på en gång

Gårdagen blev nog helt okej till slut . Åkte till grillen med Ella för att träffa Patte , Pate o Manu + att dit sen ännu kom männikor .Vädret var ju inte det bästa men vad kan man . Sommarlov är sommarlov. Det bästa var nog när 8 personer klämde in sig i en mopobil för att det började regna och så lyssnade vi på "Summer paradise ". Låt valet var nog liksom pricken på i:et kan man säga.Vissa  skulle sen åka till en holme och bli där över natten men pga vädret ville jag int åka med. Som tur har de planerat flera resor dit så då ska jag verkligen med . Har inte åkt båt på så länge!

Senare på kvällen gick vi till Ella för att bara chilla och det var riktigt mysigt. Jag blev sedan där och sova medan alla andra åkte hem ( eller vart dom nu sen sku ). Kvällen toppades nog av några nya kontakter som var helt oväntade ;)

Idag har vädret varit bättre än på länge och vi har legat och solat hela dagen . Vi hade sälskap av Marc och Clasu . Jag var även och simmade i havet för första gången i år ( OBS havet ) och det var faktist jätte skönt ! Jag bara älskar vatten och att simma . Jag skulle aldrig kunna leva utan dem.

Imorgon ska jag troligen jobba det sista av mitt sommarjobb , det vill säga 6 timmar på Blomster huset i borgå. Undrar hur jag ska orka släpa mig dit på morgonen? Nå jag får väl sikta in mig på pengarna jag kommer att få ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar